Μουσική εκδήλωση για τη Μ. Ασία απόψε στην Κρανάη Γυθείου

Με την ορχήστρα του Σπ. Πολυκανδριώτη

Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2022 09:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μουσική εκδήλωση για τη Μ. Ασία απόψε στην Κρανάη Γυθείου

Στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, διοργανώνει μουσική εκδήλωση με την 5μελή ορχήστρα του Σπύρου Πολυκανδριώτη, απόψε Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μμ στον αύλειο χώρο του Πύργου Τζανετάκη στην Κρανάη Γυθείου.

Η εκδήλωση, με τίτλο «Μουσικοί Δρόμοι, Επιστροφή στις Ρίζες. Επέτειος Μνήμης για τα 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή 1922-2022», αποτελεί μια διαδρομή στην πλούσια μουσική παράδοση της πατρίδας μας, όπως αυτή αποτυπώνεται στα σμυρναίικα και στα παραδοσιακά τραγούδια, διασκευασμένα από συνθέτες του ρεμπέτικου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti