Γενική συνέλευση και ανανέωση ΔΣ για τον Σύλλογο Φίλων Στ. Καζαντζίδη

Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2022 12:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γενική συνέλευση και ανανέωση ΔΣ για τον Σύλλογο Φίλων Στ. Καζαντζίδη

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.

Εισαγωγικά, η πρόεδρος Ηλέκτρα Βλαχονικολού παρουσίασε τα πεπραγμένα του ΔΣ που αφορούσαν διοικητικά θέματα, μουσικές κι επιμορφωτικές εκδηλώσεις. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία Παναγιώτη Δήμα και η ομόφωνη έγκριση τόσο των πεπραγμένων όσο και του οικονομικού απολογισμού.

Στη συνέχεια εξελέγη διμελής Εφορευτική Επιτροπή και παρουσιάστηκε το ενιαίο ψηφοδέλτιο για το νέο ΔΣ και τη νέα εξελεγκτική επιτροπή, που είχε ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Ηλέκτρα Βλαχονικολού
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μητράκος
Γραμματέας: Ιωάννης Μητράκος
Ταμίας: Παναγιώτης Δήμας
Τακτικά μέλη: Πέτρος Μπλάνης, Κωνσταντίνος Τσίπουρας, Γεωργία Αρφάνη
Αναπληρωματικό μέλος: Παναγιώτης Κανακόπουλος

Ελεγκτική Επιτροπή: Ιωάννης Μιχελόγγονας, Ευάγγελος Μητράκος, Χαρίλαος Ξερούλης

Εξελέγησαν άπαντες με την ανωτέρω σειρά και τη θέση για την οποία προτάθηκαν. Η θητεία του νέου ΔΣ και της νέας ΕΕ είναι τριετής και θα λήξει το φθινόπωρο του 2025.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti