Μουσικός Δεκέμβριος

στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2022 08:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μουσικός Δεκέμβριος

Αυτόν τον Δεκέμβριο ο χριστουγεννιάτικος κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) γεμίζει μουσική. Όλο τον μήνα, το Κέντρο παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με διαφορετικά ακούσματα.

Ειδικότερα, στις 4 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της μουσικής σειράς «Microcosmos», έρχεται στον Φάρο ο Ιταλός πολυοργανίστας και εκπρόσωπος της neoclassical μουσικής, Φεντερίκο Αλμπανέζε, ενώ  μία εβδομάδα μετά, στον ίδιο χώρο, η σειρά συναυλιών «Jazz Chronicles» φιλοξενεί τις Μαρία-Κριστίνα Χάρπερ και Νίκη Ξυλούρη με τον ξεχωριστό τους ήχο που συνδυάζει την τζαζ με την παραδοσιακή μουσική.

Στην ενότητα «Cosmos», δύο συναυλίες θα «πλημμυρίσουν» με μελωδίες την αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος»: στις 19 Δεκεμβρίου η Αλέξια μαζί με τη διαπολιτισμική συμφωνική ορχήστρα του «El Sistema Greece» υποδέχεται το κοινό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον κινηματογράφο, ενώ, παραμένοντας σε εορταστική διάθεση, στις 26 Δεκεμβρίου η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ δίνει μια ξεχωριστή συναυλία με τα δημοφιλέστερα τραγούδια από τα μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Βέμπερ και ερμηνευτές τους Βασιλική Καραγιάννη, Βάσια Ζαχαροπούλου και Βασίλη Καβάγια.

Όλες οι συναυλίες διοργανώνονται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).   

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα snfcc.org/Xmas2022, καθώς και στις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (@SNFCC).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti