Γλυκιά βασιλόπιτα στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Σπάρτης

Έμφαση στην υιοθεσία ζώων από τους δημότες

Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2024 16:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γλυκιά βασιλόπιτα στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς Σπάρτης

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η κοπή της πίτας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς του δήμου Σπάρτης, την Κυριακή (18/2), στην Αγία Κυριακή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, εθελοντές και πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση.

Όπως ειπώθηκε, «οι προσπάθειες του δήμου Σπάρτης για την προστασία και την ευημερία των ζώων συντροφιάς είναι εμφανείς και η πρόοδος που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική». Τονίστηκε ότι «σημαντικότατο ρόλο στην προσπάθεια αυτή, έχουν διαδραματίσει οι εθελοντές της Smart Paws - Save A Stray και της Ζero_Stray_Pawject», που σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και τους συνεργαζόμενους με τον δήμο εκπαιδευτές/φροντιστές σκύλων και κτηνιάτρους, «έχουν καταβάλει τα μέγιστα».

Δέσμευση η προστασία και ευημερία των ζώων συντροφιάς
«Δέσμευση της δημοτικής αρχής είναι η στήριξη όλων των πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην προστασία και την ευημερία των ζώων συντροφιάς στην περιοχή μας. Ιδιαίτερη έμφαση, δίνεται στην ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενθάρρυνση της υιοθεσίας», είπε ο Μιχ. Βακαλόπουλος και πρόσθεσε: «Ο μόνος τρόπος για να κάνουμε αληθινή διαφορά είναι να συνεργαστούμε όλοι μαζί προς αυτήν την κατεύθυνση».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti