
Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης διοργανώνει ένα μουσικό κυριακάτικο πρωινό, με τίτλο «Μουσική Άνοιξη», υπό τη διεύθυνση της Αγγελικής Βασιλείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, την προσεχή Κυριακή 18 Μαΐου και ώρα 11 πμ.
Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετέχουν μαθητές από όλες τις τάξεις πιάνου, βιολιού, κιθάρας, κλαρινέτου, σαξόφωνου, καθώς και μικρά μουσικά σύνολα.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έργα από τις περιόδους του Μπαρόκ, της Κλασικής και της Ρομαντικής εποχής, αλλά και συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών και παραδοσιακή μουσική.
Την εκδήλωση επιμελούνται και στηρίζουν οι καθηγητές και καθηγήτριες: Θεανώ Ανδρικοπούλου, Μαρία Βελμάχου, Παναγιώτα Τσαλαβούτα, Σταυρούλα Κρεμμύδα, Δήμητρα Ρεμιδιανάκη, Γιώργος Μούχος, Σπύρος Αναστασόπουλος και Νίκος Παπαηλίου.
Σημειώνεται ότι την οργάνωση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι καθηγήτριες Μαρία Βελμάχου και Παναγιώτα Τσαλαβούτα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει η Μαρία Βελμάχου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.