Πίστη στην Ευρώπη φέρνει η ΝΔ

Η υποψηφιότητα της Πίστης Κρυσταλλίδου και ο δεσμός με τη Λακωνία

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2024 10:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πίστη στην Ευρώπη φέρνει η ΝΔ

«Πίστη στην Ευρώπη» θέλει η Νέα Δημοκρατία, συμπεριλαμβάνοντας στο ευρωψηφοδέλτιό της την Θεοπίστη (Πίστη) Κρυσταλλίδου, Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού του κόμματος από το 2019.

Με μακρά διαδρομή στα πολιτικά, πάντα μέσα από τις τάξεις της ΝΔ, η Πίστη Κρυσταλλίδου αποτελεί ενεργό και δραστήριο στέλεχος της «γαλάζιας» παράταξης. Μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα, όπου επέστρεψε αργότερα για να συμμετάσχει στα κοινά. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Εορδαίας και πρόεδρος στο ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου. Ακόμα, έχει διατελέσει μέλος της επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ και της επιτροπής ισότητας των φύλων στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, έχει σπουδάσει Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ενώ είναι επίσης απόφοιτη του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Από το 2016 κατοικεί στον Πειραιά.

Η ίδια, ωστόσο, έχει παραδειγματική δράση και στον εθελοντισμό, όντας πρόεδρος της ΑΜΚΕ «WinCancer». Αυτό το τελευταίο είναι που τη συνδέει και με τη Λακωνία.

Το «WinCancer» δημιουργήθηκε το 2016 από τον Λάκωνα Δημήτρη Σιάχο όταν, αντιμέτωπος με τον καρκίνο, αποφάσισε να δώσει δημόσια τη μάχη του. Ο Δημήτρης, με καταγωγή από τους Μολάους, αποτελούσε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα στελέχη της νέας γενιάς της Νέας Δημοκρατίας.« Έφυγε» τον Ιούλιο του 2017, έχοντας στο πλευρό του ως το τέλος τη σύζυγο του Πίστη Κρυσταλλίδου, η οποία μέχρι και σήμερα συνεχίζει ανιδιοτελώς το έργο που ξεκίνησε εκείνος. Για τον οργανισμό, η Πίστη Κρυσταλλίδου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στον «Λακωνικό Τύπο» το 2020.

Σήμερα, «με γνώση, εμπειρία, θέληση για προσφορά και έχοντας πάντα τις αρχές και τις αξίες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της συνεχούς δράσης», μπαίνει στη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών, με στόχο -όπως δηλώνει- «να βάλει ψηλά στην ατζέντα της Ευρώπης, όσα για χρόνια έμαθε να υπηρετεί».

«Σας ζητώ να πορευτούμε μαζί στη νέα αυτή μάχη. Μια μάχη που φαντάζει δύσκολη, αλλά εμείς ξέρουμε να αγωνιζόμαστε…», απευθύνει στο μήνυμά της η υποψήφια ευρωβουλευτής.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti