Εκτός έδρας νίκη με «τριάρα» για τις Καρυάτιδες Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Οι Σπαρτιάτισσες συνέχισαν το σερί τους στην Πάτρα

Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 14:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτός έδρας νίκη με «τριάρα» για τις Καρυάτιδες Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Στη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, οι Καρυάτιδες αναμετρήθηκαν εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων στην Πάτρα, επικρατώντας με σκορ 0-3.

Για τις Σπαρτιάτισσες, τα γκολ πέτυχαν η Βασιλική Κοντογόνη στο 14’, η Πέννυ Αντωνίου στο 44’ και η Γιάννα Λαμπράκη στο 76’.

Στην 9η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, η ομάδα του Χρήστου-Σταύρου Ηλιόπουλου κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, επέβαλε το ρυθμό της και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, δείχνοντας την ανωτερότητά της σε έναν αγώνα με εξαιρετική ανάπτυξη και συνεργασία των αθλητριών των Καρυάτιδων.

Η σπαρτιατική ομάδα εξακολουθεί να ηγείται της κούρσας, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατηγορία της Β’ Εθνικής και συνεχίζει με περισσότερη δύναμη και πάθος για την επίτευξη των στόχων της.

Για τις Καρυάτιδες αγωνίστηκαν:
Καββούρη, Αντωνίου, Νικολακάκου, Πετρούλια, Λιναρδάκη (Θεοδώρη 70'), Μπορμπουδάκη, Μάλλιαρη, Κοντογόνη, Μπαμπαλέτου(Χριστοδουλάκη 80’), Djurkovic, Λαμπράκη.
Αναπληρωματικές: Κουτσοβασίλη, Παπαγιάννη, Παρασκευοπούλου, Καπονικολού, Μπιζή

Ευχαριστήριο των Καρυάτιδων
Η πρόεδρος, η διοίκηση, ο προπονητής, ο φυσιοθεραπευτής και οι παίκτριες των Καρυάτιδων «ευχαριστούν την ομάδα του Ατρόμητου Ζαρουχλέικων για τη φιλοξενία και το καθαρό παιχνίδι, τους διαιτητές για την εξαιρετική παρουσία τους και τον κόσμο που μας στήριξε».

Βαθμολογία (9 αγ.)
1. Καρυάτιδες Σπάρτης (29-7) 24
2. Φείδων Άργους (30-8) 22
3. Άρης Κορίνθου (29-14) 17
4. Ίκαρος Πετρωτού Πατρών (16-14) 13
5. Εθνικός Καλαμάτας (7-22) 10
6. Ατρόμητος Ζαρουχλέικων (10-11) 9
7. Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου (7-15) 8
8. Αμαζόνες Κορινθίας (3-38) 0

Πρόγραμμα επόμενης (10ης) αγωνιστικής

Κυριακή 23/2
Δόξα Πηγαδακίων-Καρυάτιδες Σπάρτης
Φείδων Άργους-Αρης Κορίνθου
Ίκαρος Πετρωτού Πατρών-Εθνικός Καλαμάτας
Αμαζόνες Κορινθίας-Ατρόμητος Ζαρουχλέικων

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti