Πορίσματα για τις ζημιές από πλημμύρες του 2017 στον Δ. Ευρώτα

Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2020 17:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πορίσματα για τις ζημιές από πλημμύρες του 2017 στον Δ. Ευρώτα

Τους πίνακες διοικητικού ελέγχου – πορίσματα δικαιούχων φυτικού και παγίου για το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων ΚΟΕ «ΕΤΗΣΙΟ 2017» (πλημμύρες 16/11/2017), που αφορά τις κοινότητες Γλυκόβρυσης, Αγίου Ιωάννη και Απιδέας Δ. Ευρώτα, απέστειλε ο ΕΛΓΑ. Στα έγγραφα περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα διοικητικού ελέγχου των παραγωγών που υπέβαλαν αίτηση χορήγησης ενίσχυσης, καθώς και τα πορίσματα εκτίμησης ζημιάς των δικαιούχων παραγωγών.

Οι πίνακες θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για 30 ημέρες, δηλαδή μέχρι τις 14/1/2021 και συνεπώς κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί (τηλεφωνικά) το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου και τα πορίσματα εκτίμησης της ζημιάς του. Ειδικότερα: α) Γλυκόβρυση και Άγιο Ιωάννη: Αρμόδιος ανταποκριτής Ε. Χαραλάμπους, τηλ. 2735360222 και β) Απιδιά: Αρμόδιος ανταποκριτής Α. Μακρής, τηλ. 27353 60023.

Όποιος διαφωνεί με αυτά μπορεί να υποβάλλει αίτηση ένστασης για διοικητικό έλεγχο ή αίτηση επανεκτίμησης για το πόρισμα που τον αφορά εντός της παραπάνω προθεσμία των 30 ημερών (έως 14/1/2021).

Οι παραγωγοί που έχουν κριθεί δικαιούχοι του προγράμματος, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση αποκατάστασης και λοιπά δικαιολογητικά το αργότερο έως 30/8/2021 (λήξη προγράμματος), κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο ανταποκριτή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti