O Τ. Σκιάδας και η ορχήστρα του σε live μονοπάτια στο Level!

Αυτήν την Παρασκευή 15/12

Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 17:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
O Τ. Σκιάδας και η ορχήστρα του σε live μονοπάτια στο Level!

Την Παρασκευή 15/12 στο live stage του “Level resto-coffee bar” η παρέα διασκεδάζει με Τάσο Σκιαδά, Νίκο Σταυρόπουλο, Ευτυχία Γεωργανέ και Νίκο Δημητρακαράκο! Οι πάντες πλέον στη Σπάρτη γνωρίζουν ότι… «Όλα τριγύρω αλλα..Ζου», γιατί έτσι κάνει κέφι η παρέα! Σε μια γιορτινή, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μπορούμε όλοι να διασκεδάσουμε σε επίπεδο Level! Και όπως πάντα δυο τυχεροί κερδίζουν απο ένα μπουκάλι κρασί. Πληροφορίες στον Πολιτεία fm και στο Best radio.

Και όπως πάντα, συνδυάστε το μουσικό «ταξίδι» με τις λαχταριστές γαστρονομικές προτάσεις που περιλαμβάνονται στο νέο μενού του “Level”, συνοδεία επιλογών από την πλούσια λίστα οίνων (wine list)!

Κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας τώρα! Άλλο ένα μουσικό ταξίδι απόλαυσης και διασκέδασης σας περιμένει! Η διεύθυνση και το προσωπικό του “Level” σάς εύχονται καλά Χριστούγεννα!

Τηλέφωνα για reserve: 27310 82442 και 6945108733

 “Level Resto Coffee Bar” (Πεζόδρομος Κλεομβρότου 13-17, Σπάρτη)

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Αρκά
Το κλίκ της ημέρας
του Αρκά

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti