Ποδηλατοπορεία γεμάτη χαρά και χαμόγελα

Το δικό σας σχόλιο

Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 13:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποδηλατοπορεία γεμάτη χαρά και χαμόγελα

Η ενοριακή ποδηλατοπορεία του Αγ. Σπυρίδωνα, πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Κυριακή, δίνοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, λόγω του covid-19.

Η άριστη αυτή πρωτοβουλία της ενορίας του Αγ. Σπυρίδωνα σε συνεργασία με την Ομάδα 3Π (Ποδήλατο-Πόλη-Περιβάλλον) και την νοσηλευτική υποστήριξη του Τμήματος Σπάρτης του ΕΕΣ, «αγκαλιάστηκε» από μικρούς και μεγάλους κατοίκους της πόλης μας, που εκτέλεσαν, με ασφάλεια, την διαδρομή Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα-«Καταγιάννης» και επιστροφή, απολαμβάνοντας την άσκηση σε συνδυασμό με την επικοινωνία και την ψυχαγωγία, ενώ παράλληλα η παιδική συμμετοχή σκόρπισε απλόχερα πολλά χαμόγελα και αποτελεί παράδειγμα για την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής απομόνωσης του κυβερνοχώρου και των play-stations.

Είναι ευκαιρία και πρόκληση, να δημιουργήσουμε «σταθμούς παιχνιδιού», με απλές δράσεις, προκειμένου να απαγκιστρωθούν, τα παιδιά ειδικά, από την εξάρτηση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Χαμογελάστε λοιπόν, κινηθείτε και τα καλύτερα μας περιμένουν!

Βαρβάρα Βύσσια

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti