«Έλληνας της χρονιάς» για 2η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 12:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έλληνας της χρονιάς» για 2η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τέταρτης 16 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία η τελετή για τα  21α βραβεία «Man of the Year Awards».

Πρόκειται για τον μακροβιότερο θεσμό βραβεύσεων στην Κύπρο που με πρωτοβουλία του περιοδικού «MAN» και της εφημερίδας «Η Καθημερινή» ξεκίνησε το 2001 και κάθε χρόνο αναδεικνύει και επιβραβεύει τους άριστους άνδρες της χρονιάς, που παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, χαράζουν την δική τους πορεία και ξεχωρίζουν.

Ο μανιάτικης καταγωγής αθλητής Λευτέρης Πετρούνιας έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το βραβείο «Έλληνας της χρονιάς»

«Οκτώ μήνες μετά από το χειρουργείο ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα να επιστρέψω με ένα χρυσό μετάλλιο. Αντλώ δύναμη από τις δύο πριγκίπισσές μου, τις κόρες μου και φυσικά από την γυναίκα μου, την Αγγελική Μιλλούση», ανέφερε φανερά συγκινημένος ο αθλητής κατά την παραλαβή του βραβείου του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti