Αεροπλάνα & Rush

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 10/10 θα προβάλλονται οι ταινίες:- “Αεροπλάνα” - μεταγλωττισμένο (17:00)- "Rush” (19:30 & 22:00)Αεροπλάνα...
Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αεροπλάνα & Rush
Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 10/10 θα προβάλλονται οι ταινίες:
- “Αεροπλάνα” - μεταγλωττισμένο (17:00)
- "Rush” (19:30 & 22:00)

Αεροπλάνα |
Ο Dusty είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια. Ο Dusty δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες, αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι τρέμει τα ύψη. Χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορα του Skipper (με τη φωνή του Stacy Keach), ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο Dusty θα αφήσει τους φόβους του στην άκρη και θα καταφέρει να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον αγώνα. Τι κι αν έχει μόνο ένα κινητήρα και μόλις 680 ίππους, το φιλότιμο του Dusty και το γεγονός ότι είναι πραγματικά γρήγορος θα απειλήσουν τον πρωταθλητή Ripslinger, που θα κάνει τα πάντα για να αποτύχει ο αντίπαλος του.
Διάρκεια: 91 λεπτά

Rush | Από τη μια πλευρά ο βρετανός playboy James Hunt (Chris Hemsworth) πρώτος οδηγός της McLaren. Από την άλλη ο μεθοδικός Αυστριακός Niki Lauda (Daniel Bruhl), πιλότος των μονοθεσίων της Ferrari. Δεν πρόκειται απλά για δύο από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών, αλλά θρυλικά είδωλα της pop culture. Στη διάρκεια της δεκαετίας του 70 κατάφεραν να μονοπωλήσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη Formula 1 με τις θρυλικές τους κόντρες, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Οι πορείες των δύο πιλότων σημαδεύτηκαν ανεξίτηλα από την μάχη του 1976 με το τραγικό ατύχημα του Niki Lauda, την επιστροφή του στις πίστες λίγες εβδομάδες αργότερα και τη μάχη μέχρις εσχάτων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Διάρκεια: 123 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti