Προβολή του ντοκιμαντέρ «Το Σχέδιο - Γιατί κάηκε η Βόρεια Εύβοια»

Το Σάββατο στη Σπάρτη

Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2022 15:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προβολή του ντοκιμαντέρ «Το Σχέδιο - Γιατί κάηκε η Βόρεια Εύβοια»

Η προβολή του β΄ μέρους του ντοκιμαντέρ «Το Σχέδιο - Γιατί κάηκε η Βόρεια Εύβοια» (www.tosxedio.com) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 7:30΄ μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης).

Το φιλμ δημιούργησαν με πολύ κόπο και πολλή μελέτη η Νέλλη Ψαρρού (https://nellypsarrou.com) και ο Ιωάννης Λαζάρου.

Όπως αναφέρουν οι κκ Ζαφειρία Κακαλέτρη και Μιχάλης Αριδάς, ζωόφιλοι εθελοντές της Σπάρτης, οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ «αναλύουν το τι συνέβη τελικά στη Βόρεια Εύβοια με πρωτοφανή στοιχεία για τις καταστροφικές πυρκαγιές, που κόστισαν σε τόσο μεγάλη έκταση φυσικού περιβάλλοντος και σε αναρίθμητα ζώα, που κάηκαν υπό τραγικές συνθήκες, όπως και σε ανθρώπινες περιουσίες μιας ολόκληρης ζωής».

Σύμφωνα με τους ίδιους, «θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς, τους οποίους γνωρίζουμε και  προσωπικά, συνεπώς σας εγγυόμαστε ότι η συζήτηση θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και το ντοκιμαντέρ υψηλού επιπέδου, με αποδείξεις των ισχυρισμών που θα παρουσιαστούν».

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti