Στο επίκεντρο τα θέματα της υγείας στη Λακωνία

Μετά από ενέργειες του Ν. Κρητικού

Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2023 10:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο επίκεντρο τα θέματα της υγείας στη Λακωνία

Με τον υφυπουργό Υγείας, αρμόδιο για θέματα νοσοκομείων, Μάριο Θεμιστοκλέους, συναντήθηκε την Τρίτη 1 Αυγούστου ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός. 

Στο επίκεντρο της ιδιαίτερα γόνιμης συνάντησης τέθηκε ενημέρωση του υφυπουργού αναφορικά με όλα τα ζητήματα του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας (Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης και Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων), καθώς και η διεξοδική ανάπτυξή τους, με σκοπό την εύρεση βέλτιστων λύσεων. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, ο βουλευτής θεώρησε σκόπιμο να επικοινωνήσει και με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Γιάννη Καρβέλη, ώστε να του ζητήσει να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Λακωνίας για να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.  

Ακολούθως, την Πέμπτη 3 Αυγούστου, ο κ. Καρβέλης επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και πραγματοποίησε μαζί με τον κ. Κρητικό και τη διοικήτρια της ΓΝ Λακωνίας, κ. Εύη Παπαγεωργίου, δυο συσκέψεις, η πρώτη με το ιατρικό προσωπικό και η δεύτερη με τα μέλη του ΔΣ του νοσοκομείου. 

Αμφότερες οι συναντήσεις κινήθηκαν στην κατεύθυνση της πλήρους ενημέρωσης του κ. Καρβέλη και της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας.

Ο Ι. Καρβέλης έδωσε κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση των ζητημάτων σε πρώτη φάση και δεσμεύθηκε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να δοθούν πιο αποτελεσματικές λύσεις.

«Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς, αλλά και το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, καθώς και τα μέλη του ΔΣ για την προσφορά τους.

Οι ενέργειες όλων μας πρέπει ν' αποσκοπούν στην προάσπιση της δημόσιας Υγείας και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πολίτη», δήλωσε ο Νεοκλής Κρητικός μετά το πέρας των συσκέψεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti